WERELDPRIMEUR !


Wij zijn enthousiast om u eindelijk meer te kunnen vertellen over een unieke innovatie waarop wij enig tijd wachten. Misschien heb je online ook al iets voorbij zien komen. Het is de EGO Zero Turn Rider (EGO ZTR).

Deze grasmaaier is onlangs gelanceerd en is de EERSTE MAAIER OP DE WERELD die wordt aangedreven door hetzelfde 56V Arc Lithium accu-platform als waar de alle andere EGO tuinmachines ook op draaien! EGO is hiermee voorloper in de markt en bewijst wederom hun drang om continu te blijven innoveren en niet zonder succes!

De introductie van de EGO ZTR op de Europese markt zal naar verwachting begin 2022 plaatsvinden. In de loop van 2021 zullen wij je hier nader over informeren.
Zoals bekend heeft EGO met Challenge2025 als doel om brandstof aangedreven tuinmachines te vervangen. De EGO ZTR is een onmisbare aanvulling in deze missie. De ZTR is uniek in zijn soort en wordt aangedreven door minimaal 2 en maximaal 6 EGO 56V Arc Lithium accu’s. Met een speciaal ontwikkelde ‘supercharger’, die reeds in de machine is ingebouwd, zijn de accu’s binnen 2 uur volledig opgeladen.

Het digitaal bedieningspaneel kent vele mogelijkheden en heeft 3 rijsnelheden en 4 maaisnelheden. De EGO ZTR maait maar liefst 5.000m2 op 1 laadbeurt en is voorzien van zij-uitworp-, mulch- en vangfunctie.

 De stoel van de EGO ZTR is hydraulisch geveerd en instelbaar. Hierdoor is deze uiterst comfortabel. En bent u klaar met maaien? Gebruik dan de accu’s uit de ZTR voor uw handgedragen EGO tuinmachines.

Wens je meer informatie over deze maaier, aarzel dan niet om ons te contacteren.


Laden
Laden