Retourneren

Je kan uw aankoop tot 14 dagen na ontvangst en zonder opgave van reden annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Voor 'niet postpakket'-producten kan je beroep doen op de transportdiensten van Van Wiemeersch. De transportkost is hierbij maximaal gelijk aan de betaalde verzendkost bij de bestelling.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Van Wiemeersch geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via dit formulier.

Na aanmelding van en goede ontvangst van je retour zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen overschrijven.14 dagen na je aankoop (levering of afhaling) worden goederen niet meer teruggenomen.

Let op,
producten die geen stockartikels zijn, en die dus speciaal voor jou besteld worden bij onze leverancier, kunnen niet teruggenomen worden. Als dit het geval is, dan wordt dit duidelijk vermeld bij het artikel zelf alsook nog eens bij het afrekenen.
Laden
Laden