JO BEAU V460

  • Grote werkbreedte van 46 cm
  • Zeer wendbaar
  • Goed transporteerbaar
  • Onderhoudsvriendelijk

Jo beau, pionier in compacte, professionele tuinmachines.


De V460 pro-scarifier gazonverluchter heeft een messen-as die in de lijn van de wielas ligt. Hierdoor verticuteert de V460 gelijkmatig ongeacht de glooiing van het terrein. De zwenkwielen achteraan zorgen voor de nodige souplesse, stabiliteit en vergemakkelijken het draaien enorm. De optionele wielfixatiestang kan eenvoudig gemonteerd worden op de zwenkwielen om gelijkmatige banen te verticuteren op glooiende gazons of taluds.
Deze verticuteermachine wordt zowel door professionals als particulieren op de proef gesteld. Het messenhuis, vervaardigd uit duurzaam staal, garandeert zowel de duurzaamheid als de veiligheid van de bediener en de omstaanders. Grote aluminium wielen, wielschrapers, een rubberen spatlap en een ergonomische hoogteregeling en diepteverstelling van de messen alsook een inklapbare duwboom zijn enkele technische eigenschappen die kenmerkend zijn voor de V460.

De revolutionaire, door Jo Beau® gepatenteerde Greenknives® garanderen een ongeziene werktijd. Door de messen eenvoudig een kwartslag te draaien, is het niet meer nodig de messenas te demonteren voor het vervangen van de messen. De Greenknives® zijn leverbaar in vaste en losse versie. De messen zijn in spiraal gemonteerd om gelijktijdige aanraking met het gazon te vermijden. Dit maakt de Jo Beau® V460 tot een kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke verticuteermachine.


Wil je een Jo Beau verticuteermachine huren kijk dan HIER

Laden
Laden