DAB pomp kopen?

DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van onze kostbaarste grondstof: water. Ze leveren technische oplossingen voor woon- en bedrijfsgebouwen, agrarische industrie en irrigatietoepassingen te optimaliseren.


DAB pompen


Pompen, ze doen meestal onzichtbaar en vaak liefst ook onhoorbaar hun werk. Toch zijn er wellicht meer pompen in en om het huis dan je zou verwachten: verwarmen, afvalwater wegvoeren, planten beregenen regenwater recupereren, het zwembad proper houden: het gebeurt allemaal met zo’n stille kracht.

DAB Pumps is een vaste waarde in pompenland en onderscheidt zich door een heel hoge betrouwbaarheid. De pompen worden steeds slimmer: meer en meer bepalen ze zelf hoeveel water wanneer op welke plaats nodig is. Je kunt de nieuwe pompen van DAB ook probleemloos besturen via een app of webbrowser. Handig, want ze zitten vaak op minder toegankelijke plaatsen.

Of je nu water weg wilt of juist tot bij jou wil laten komen: bij Van Wiemeersch ben je voor DAB-producten aan het juiste adres.
Laden
Laden