8 Ironside

SUPERDEALS


Ironside, het A-merk van Meno Group, staat voor kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Niet voor niets geeft Ironside op al haar producten een garantie van 10 jaar. Het premiummerk voor gereedschappen, machines, werkkledij en PBM weet steeds meer bouwers en verbouwers te overtuigen van zijn goede
eigenschappen; bij Van Wiemeersch wordt het assortiment dan ook jaar na jaar groter. De producten, die van dezelfde band rollen als de leidende merken in de markt, zijn perfect geschikt voor de prijsbewuste klant die niet aan kwaliteit wil inboeten. Wist je dat de gereedschappen van Ironside grotendeels in Europa worden geproduceerd?
Daardoor ben je steeds verzekerd van snelle bijstand. Kom het ruime aanbod ontdekken tijdens de Weken van Ironside bij Van Wiemeersch.
*Algemene voorwaarden: Van Wiemeersch behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde te wijzigen. De geafficheerde prijs is INCLUSIEF BTW. De 10% korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen nettoprijzen of IRONSIDE SUPERDEALS. Aanbieding enkel geldig van 7 t.e.m. 26 september 2020.
Laden
Laden