Op zoek naar Metabo gereedschap?

Metabo is een producent van professioneel elektrische machines en aanbieder van toebehoren voor professionele gebruikers.


Metabo elektrische machines


Metabo bestaat bijna 100 jaar, maar blijft vooroplopen met zijn gereedschap. Boren, slijpen, zagen, schuren, frezen: stuk voor stuk heeft het merk er degelijke machines voor in huis en op de werf. Ook in compressoren, pomptechniek en powertools heeft Metabo een erg stevige reputatie. Al jaren timmert Metabo aan de weg naar de snoerloze werf.

In 2018 zagen we de introductie van de LIHD-familie: een oerdegelijke reeks accu’s op 12, 18 of 36 V van 4,0 tot 8,0 Ah. De accu’s zijn – binnen hun voltklasse, uiteraard – volledig compatibel met alle Metabo machines, zelfs met de Li-Ionaccu’s van de vorige generatie. De accu’s zijn echter niet beperkt tot Metabo: de accu’s in de 18 voltklasse zijn onderdeel van het Cordless Alliance System (CAS), wat de accu’s uitwisselbaar maakt tussen meer dan 17 merken – en het worden er sowieso nog meer. Bij Van Wiemeersch kun je er alvast heel wat vinden.

Wij geven 3 jaar FULL SERVICE garantie op LIHD machines van Metabo, lees er HIER meer over.
Laden
Laden