Eeksken 5
9940 Sleidinge
Open
08:00 - 18:00
09 250 00 00

Meno-Group

Van Wiemeersch maakt deel uit van Meno Pro:

Meno Pro is een netwerk van gespecialiseerde zelfstandige verkooppunten die brede en diepe assortimenten, vakkennis, scherpe prijzen en doorgedreven service dagelijks voorop stellen, teneinde hun professionele klanten tot in de puntjes te bedienen.

Onze verkooppunten, verspreid over heel België en Groothertogdom Luxemburg, beheren dankzij de akkoorden uit meer dan 600 innovatieve topleveranciers, een heel uitgebreide waaier van producten en ze gaan er prat op, als specialisten, om kwaliteitsartikelen aan te bieden en steeds op de hoogte te zijn van de nieuwe ontwikkelingen in de bouw en de industrie.

Meno Pro winkels bieden zoals gezegd een uitgebreid assortiment aan gaande van handgereedschap, machines, werfmateriaal, bouw- en meubelbeslag, bevestigingsmaterialen, werkkledij, e.a.

Hoge beschikbaarheid van producten gekoppeld aan een uitstekende service (advies door constant opgeleid personeel en levering uit het centraal magazijn) maken dat u zonder tijdverlies kan kopen, beleverd worden en verder werken zonder onderbreking. Van efficiëntie gesproken…

 Meno-Group

 

Meno-Group is de grootste coöperatieve vennootschap in België en het GH Luxemburg op het gebied van ijzerwaren en doe-het-zelf.

Meno is de absolute nummer 1 op de Belgische markt wat betreft gereedschappen, ijzerwaren en de meeste andere producten die door de ervaren doe-het-zelver en de vakman in de uitoefening van zijn professionele activiteiten gebruikt worden.

Sinds 1947...

De organisatie bestaat sinds 1947 en groepeert enkel zelfstandig specialisten.

Verkooppunten:

De groep telt om en bij de 150 verkooppunten, die geografisch verspreid liggen in Belgïe en Luxemburg.

Activiteiten

  • Georganiseerde en gegroepeerde aankopen
  • Logistieke activiteit
  • Informatica Support Service
  • Verkoopbevorderende activiteiten
  • Marketing en merchandising, aangepast aan de verschillende soorten winkels van de groepering.