Meer Festool in één keer 

met planbare afbetalingen

U hebt een bedrijf en u bent van plan om uw gereedschappen in uw werkplaats te vernieuwen of uw voertuig met hoogwaardig gereedschap uit te rusten? Dan is de Festool FinancingPLUS met lage maandelijkse vaste kosten net wat u nodig hebt!

Festool staat voor hoge kwaliteit en lange levensduur:
Neem de gefinancierde gereedschappen na 36 maanden tegen betaling van een restwaarde over en gebruik deze dan ook verder na het verstrijken van de financieringslooptijd.
Meer liquiditeit.
De maandelijkse afbetalingen geven u financiële ruimte omdat hoge eerste investeringen wegvallen. De Festool producten worden na het einde van de financieringsperiode tegen betaling van een kleine restwaarde volledig uw eigendom.
Meer transparantie.
U kunt uw klantorders door de maandelijkse vaste afbetalingen juister berekenen. Door het klantenportaal MyFestool hebt u bovendien altijd een uitgebreid overzicht van uw Festool gereedschappen.
Meer veiligheid.
Dankzij de gratis Festool Garantie all-inclusive* zijn er tijdens de financieringsperiode geen onvoorziene extra kosten. In het geval van een herstelling** bijvoorbeeld ontstaan helemaal geen kosten en uw gefinancierde producten zijn zelfs tegen diefstal beveiligd.


Wat is Festool FinancingPLUS?

Met Festool FinancingPLUS kunnen professionele vaklui Festool producten tegen lage maandelijkse vaste kosten kopen. Het minimumbedrag voor elke financiering bedraagt 500,00 € excl. btw. Dankzij de gratis Festool Garantie all-inclusive* ontstaan in de financieringsperiode geen extra onvoorziene kosten. Na 36 maanden neemt u de gefinancierde gereedschappen tegen een kleine restwaarde over en kunt u ze ook na de financieringslooptijd verder gebruiken. De financiering wordt door uw deelnemende vakhandelaar en door de door ons geslecteerde financieringsonderneming GRENKE uitgevoerd.

Welke Festool producten kunnen gefinancierd worden?

Het volledige machine- en toebehorenassortiment van Festool kan in het kader van Festool FinancingPLUS bij uw deelnemende vakhandelaar gefinancierd worden. Ook verbruiksmateriaal kan in het kader van een startpakket (max. 30% van het totale financieringsvolume) mee gefinancierd worden.

Wat gebeurt er na 36 maanden?

U ontvangt van de financieringsonderneming een eindafrekening met de laatste afbetaling en met de overeengekomen restwaarde. Na de laatste betaling bent u eigenaar van uw gefinancierde Festool producten en kunt u deze verder gebruiken of kunt u een nieuwe financieringsovereenkomst voor nieuwe producten afsluiten.

Wie legt de prijs vast?

Als Festool vakhandel leggen we ons verkoopprijzen zelf vast. Kom langs in onze winkel zodat we u een concreet financieringsvoorstel kunnen doen. Elke financiering gebeurt volgens de op het tijdstip van het sluiten van het contract geldende voorwaarden en is onder voorbehoud van een financieringsbedrag van minstens 500,00 € excl. btw, van een positieve controle van de kredietwaardigheid envan een contractaanname door de Grenke Lease SRL en wordt alleen aan ondernemingen met goede tot gemiddelde kredietwaardigheid aangeboden. Alle gegevens zijn zonder garantie.


Kunnen alle klanten een financieringscontract afsluiten?

Festool FinancingPLUS geldt alleen voor professionele klanten en ondernemers en niet voor privépersonen.
Laden
Laden