Je vingers zijn onbetaalbaar!


Er zijn jaarlijks 122 gewonden bij het gebruik van cirkelzagen. Dat is één verwonding per twee werkdagen. Bij ongeveer 30 % gaat het daarbij om zware ongevallen (Federaal Agentschap voor beroepsrisico’s 2017). Met de Festool TKS 80 wordt de kans op ernstige zaagletsels gereduceerd. Terwijl je geconcentreerd bent op je werk, beschermt Festool je meest waardevolle gereedschap namelijk je vingers.
Kom de TKS 80 ontdekken bij Van Wiemeersch!

Bescherm je vingers
________
Bij huidcontact stopt het zaagblad onmiddellijk en verdwijnt dit in het werkvlak. Zo wordt de kans op een ernstige zaagletsels gereduceerd.
Splintervrij
________
Minder splinters aan de bovenkant van het materiaal bij versteklangssnedes door het zwenken van het zaagblad naar links.
Flexibel
________
Variabel werken tot 80 mm zaaghoogte en uitbreidbaar werkvlak in lengte en breedte alsook meer flexibiliteit dankzij hoekaanslag.

Werking Festool TKS 80:


  • Meer veiligheid: Minder risico voor uw vingers - Het gevoelige sensorsysteem van de geïntegreerde SawStop-technologie zorgt voor meer veiligheid bij het zagen van niet-geleidende materialen. Indien nodig kan de SawStop-technologie ook gedeactiveerd worden
  • Flexibel: 80 mm zaaghoogte, uitbreidbaar werkvlak, langs- en hoekaanslag maken flexibel werken mogelijk ‒ zelfs bij grote werkstukken
  • Splintervrije zaagsneden: minder splinters aan de bovenkant van het materiaal bij versteklangssnedes door het zwenken van het zaagblad naar links.
  • Gezond werken: stofzuigkap met CLEANTEC stofzuigmof zorgt voor stofarm werken en vrij zicht op het werkstuk
  • Plaatsbesparend: aan de zijkant aangebrachte gereedschapsgarage biedt optimale opbergruimte voor zaagblad, patroon en duwstok
SawStop
Sensor
Cartridge
Flexibele zaaghoogte


Festool TKS 80 is ideaal voor:


  • Afkortsnedes tot een breedte van 820 met schuiftafel, bij 20 mm zaagdiepte.
  • Langssnedes tot een zaaghoogte van 80 mm en een breedte van 600 mm met verbreding.
  • Hoekzaagsnedes van -2° tot 47° dankzij het kantelbare zaagblad.

Laden
Laden